Animal Center opent nieuwe dierenwinkel in Tilburg

Foto: Animal Center

Animal Center breidt uit met een nieuwe vestiging in Tilburg. Op bijna 1.400 vierkante meter vindt je hier alles voor je (huis)dier. De nieuwe winkel opent haar deuren op donderdag 9 april aan de Rugdijk 2 in Tilburg.

Animal Center heeft al twee grote dierenwinkels in Kaatsheuvel en Vught. Daar komt nu een nieuwe megastore in Tilburg Noord bij. Je vindt de winkel onder één dak met tuincentrum Natuurlijk Tilburg en naast een nieuwe Gamma.

Het assortiment van Animal Center Tilburg bestaat uit huisdiervoeding, dierbenodigdheden en paarden- en veevoer. Daarnaast vind je in de winkel een indrukwekkende aquariumafdeling, een trimsalon en een dogwash. In verband met de uitbraak van het coronavirus vraagt Animal Center je in de nieuwe winkel rekening te houden met hun deurbeleid en de maatregelen tegen het coronavirus. Later in het jaar viert Animal Center de opening van de nieuwe winkel graag op feestelijke wijze. Animal Center heeft drie grootschalige dierenwinkels met een zeer uitgebreid assortiment diervoeding en dierbenodigdheden in Noord-Brabant. Animal Center is 7 dagen per week geopend en gevestigd aan Verzetstraat 11 in Kaatheuvel, De Schakel 12 in Vught en binnenkort ook aan
Rugdijk 2 in Tilburg. Meer informatie op www.animalcenter.nl

Reacties