Esthéticienne Valentine viert 30-jarig jubileum!

Foto: Esthéticienne Valentine

Mijn naam is Valentine Boonman en ik ben de drijfkracht achter deze eenmanszaak. Wat gaat de tijd toch snel, 30 jaar. Eigenlijk wel iets om op trots te zijn. Kleinschalige persoonlijke dienstverlening in een prettige en goed verzorgde werkomgeving, waar zowel jongeren als ouderen zich thuis voelen. Alle leeftijden doen dan ook een beroep op mij. Dat maakt mijn werk erg aantrekkelijk. U kunt bij mij terecht voor diverse behandelingen.

Huid- &lichaamsverzorging
Gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, epileren, harsen, nagel verzorging, make-up.

Medische pedicure
Ik ben breed opgeleid om alle risicovoeten te behandelen. De behandelingen zorgen niet alleen voor mooie verzorgde voeten, maar verhelpen ook specifieke voetklachten. Zoals pijnlijke eelt, likdoorns of nagelproblemen. Ik kan helpen met nagelregulatie, reparatie en antidruktechnieken. Ook kan je bij mij terecht voor voet– & beenmassage, scrub voetpakking en een leuk kleurtje op de teennagels. Een pedicure behandeling is voor iedereen geschikt en een absolute must voor mensen met diabetische, reuma artritis of sporters.

Medische pedicure sport
Door het sporten kunnen er specifieke problemen aan uw voeten ontstaan. Bijvoorbeeld zenuwbeknellingen en stootnagels. Als medisch pedicure sport kan ik uw klachten verhelpen en indien nodig uw voeten tapen of zelfs een aanpassing maken in uw schoenen.
Mijn werk is erg afwisselend. Ik vind het fijn wanneer u met een goed gevoel naar huis gaat. Mijn vaste klanten wil ik bedanken voor hun vertrouwen in mij over de afgelopen jaren. Voor hen ligt een presentje klaar. Nieuwe klanten bied ik 10% jubileum korting aan op een behandeling in mijn salon.

Tot ziens!
Esthéticienne Valentine

Groenstraat 143 5021LL Tilburg
013-5358678
www.estheticiennevalentine.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen