Politie vindt 200 kilo grondstoffen voor de productie van drugs

Foto: Martijn de Bruin/ Stuve Fotografie (archief)

Op twee plekken in Tilburg zijn dinsdag grote drugsvondsten gedaan door de politie. In de Curacaostraat, in de wijk Goirke, vond de politie 200 kilo grondstoffen voor de productie van drugs. In de Brasemstraat, in de wijk Groenewoud, vond de politie enkele kilo’s harddrugs en ruim 1200 pillen. Niemand werd gearresteerd.

De politie stuitte op de vondst in de Brasemstraat na een tip uit het criminele circuit. Dat meldt het Brabants Dagblad. De politie viel dinsdagochten binnen in het huis dat van een lid van motorclub Satudarah is. Bij het doorzoeken vond de politie op verschillende plekken drugs. Vermoedelijk gaat het om xtc en amfetamine. De bewoner en twee personen die aanwezig waren bij de inval in het huis, moeten zich nog melden bij de politie.

Hulpstoffen 

In de Curacaostraat trof de politie hulpstoffen aan die gebruikt worden voor het maken van synthetische drugs. Het materiaal is door specialisten getest en afgevoerd. De hulpstoffen lagen opgeslagen in zakken in de schuur. De bewoner van het huis moet zich later melden bij de politie voor een verklaring.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen