Feest mee met 1 jaar all-you-can-eat Restaurant Je Kitchen

Foto:

Het is alweer een jaar geleden dat all-you-can-eat restaurant Je Kitchen haar deuren opende aan de Hoofdstraat 19 in Rijen. We gaan opnieuw een kijkje nemen!

Culinair genieten bij Je Kitchen
Sinds vorig jaar augustus zit in het pand van voormalig Aziatisch restaurant Chef Chen, het nieuwe all-you-can-eat restaurant Je Kitchen. Je kunt hier terecht voor een heerlijke maaltijd met moderne Chinese en Japanse gerechten. Allemaal met zorg bereid en op elegante Franse wijze geserveerd als onderdeel van een all-you-can-eat dinerervaring. De menukaart biedt een ruime keuze aan zowel koude als warme gerechten. Bovendien is er rekening gehouden met vegetarische opties en jonge gasten. En als kers op de taart kun je genieten van het uitgebreide dessertbuffet!

Onbeperkt culinaire ontdekkingen
Natuurlijk is Je Kitchen ook uitstekend geschikt voor grotere gezelschappen. Het is een geweldige gelegenheid om met familie, vrienden of verenigingsleden te genieten van een gezamenlijke maaltijd. Bij een diner in Je Kitchen heb je de vrijheid om alles te bestellen wat op de menukaart staat vermeld. Gedurende elke ronde mag elke gast één gerecht per persoon bestellen. Zodra je het gerecht hebt genuttigd, kun je opnieuw bestellen. Er geldt geen limiet voor het aantal gerechten dat je kunt bestellen. De ervaren koks van Je Kitchen bereiden elk gerecht met zorg, waarbij ze gebruikmaken van verse ingrediënten en traditionele recepten. Of je nu houdt van beef teriyaki, yaki tori of coquilles uit de oven, elke hap is een culinair avontuur!

Vers en authentiek
Je Kitchen is elke dag geopend voor het diner vanaf 17.00 uur. Het restaurant bevindt zich aan de Hoofdstraat 19 in Rijen. De prijzen bedragen € 38,95 per volwassene van maandag tot en met donderdag, en € 42,95 per volwassene in het weekend, exclusief drankjes. Voor kinderen van 3 tot 11 jaar wordt een tarief van € 3,00 per levensjaar gehanteerd van maandag tot en met donderdag en €3,95 per levensjaar in het weekend. Reserveren is
eenvoudig mogelijk via de onderstaande link, telefonisch via 0161-223 785, of per e-mail via [email protected] En heb je geen zin om de deur uit te gaan, dan kun je ook via de website bestellen en thuis of op kantoor genieten van een heerlijke maaltijd. Kijk op de onderstaande link voor meer informatie.
 Je Kitchen, Hoofdstraat 19, Rijen, tel. 0161- 223 785
KLIK HIER om te reserveren in het restaurant
KLIK HIER om online te bestellen voor bezorging
www.jekitchen.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen