Jubileum editie van Redhead Days festival komt eraan!

Foto: Redhead Days

We hebben er even op moeten wachten, maar Redhead Days 2022 wordt een jubileum editie. Dit wordt namelijk de 15de editie en dat moet natuurlijk goed gevierd worden. Achter de schermen wordt druk gewerkt om het goed uit te pakken. Wat op de planning staat blijft nog even geheim. Vrees niet, de groepsfoto op zondag en de pubcrawl komen terug.

Naast inzet en enthousiasme heeft de organisatie ook geld nodig om alles te kunnen realiseren. Daarom heeft de organisatie een crowdfundig opgestart. Naast de mogelijkheid om exclusieve items te bemachtigen, is dit ook een uitgelezen kans om het festival te steunen. De crowdfundig is al gestart en loopt tot 11 mei. Neem snel een kijkje hier voordat jouw favoriete item uitverkocht is.

De organisatie is druk bezig met de voorbereidingen voor het jubileum festival. Zo druk dat zij best wel wat hulp kunnen gebruiken. Je hoeft niet per se ergens goed in zijn, enthousiasme en inzet zijn zeker net zo belangrijk. Mocht je twijfelen, stuur gerust een mailtje naar [email protected] of benader ze op social media. Ook tijdens het festival zijn extra handjes meer dan welkom. Niet alleen help je mee om de bezoekers een onvergetelijk dag te bezorgen, je maakt ook veel nieuwe vrienden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen