112

Mogelijk twee schietpartijen in één nacht in Tilburg

Foto:

De politie is in de nacht van vrijdag op zaterdag opgeschrikt door meerdere meldingen over schietincidenten. De eerste melding van een schietpartij was zaterdagochtend omstreeks 03:25 uur op de Noordhoekring in Tilburg.

Daarbij zou bij een conflict mogelijk een vuurwapen zijn gebruikt, de slachtoffers van het incident werden door de politie op de Heuvel nabij de Heuvelpoort in een auto aangetroffen.

Rond 05:50 uur kwamen er meerdere meldingen van schietincidenten in de Reeshof in Tilburg, zo werden er een meldingen gedaan aan de Scherpenzeelerf, Scharwoudestraat en de Ommenstraat.

De politie was massaal aanwezig in de omgeving van de Sneekstraat. Een buurtbewoner verklaarde schoten gehoord te hebben en een motor hard horen wegrijden. Bij het schietincident nabij het woonwagenkamp raakte niemand gewond.

De politie heeft een gedeelte van een speeltuintje met linten afgezet en doet onderzoek naar het incident. Mogelijk hebben het schietincident aan de Noordhoekring en de Scherpenzeelerf met elkaar te maken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen