112

Automobilist onder invloed slaat over de kop op de A58

Foto: Jack Brekelmans/ Persburo BMS

Een automobilist zaterdagavond omstreeks 19:10 uur gewond geraakt op de A58 ter hoogte van Tilburg.De bestuurder reed op de A58 van Tilburg in de richting van Gilze toen het mis ging, de bestuurder raakte de macht over het stuur kwijt kwam met vier wielen in de berm en raakte in een slip.

Toen de bestuurder opnieuw in de berm kwam sloeg het voertuig over de kop. Het was duidelijk hoeveel personen in het voertuig zaten, daarop werden er een extra ambulance en een traumahelikopter opgeroepen. De traumahelikopter is uiteindelijk niet ter plaatse gekomen.

Na de nodige eerste hulp van ambulancebroeders werd er een eerste alcoholtest van de automobilist afgenomen. Deze bleek positief te zijn, de bestuurder is met onbekende verwondingen door een ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. Daar wordt nog door een arts bloed afgenomen om te bepalen hoe hoog het alcoholpromillage in het bloed van de man is.

Het zwaar beschadigde voertuig is door een bergingsbedrijf getakeld en afgevoerd. Door het ongeval ontstond er een lange file.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen