112

Foto’s verdachten avondklokrellen Tilburg getoond in Bureau Brabant

Foto: Politie

Bureau Brabant vraagt in de uitzending van maandag 22 februari uw hulp bij het oplossen van ernstige misdrijven. We vragen uw aandacht voor diefstallen in Waalre, Veldhoven en Baarle-Nassau, een inbraak bij een supermarkt in Vlijmen én we tonen beelden van meerdere verdachten van de avondklokrellen in Tilburg.

Verdachten avondklokrellen in Tilburg op beeld

Ook in Tilburg waren er op zondag 24 januari ernstige rellen tijdens de avondklok. Met name in Tilburg West werd er door een grote groep gereld en werd er van alles vernield. Winkels, panden en verkeersborden en er gingen auto’s in brand. Er werden molotovcocktails gegooid, in een winkel en tegen de politie. Journalisten werden belaagd, zo erg dat ze dachten dat ze gelyncht zouden worden. Bij een huis werd een explosief door het raam gegooid. De bewoonster raakte zwaargewond aan haar gezicht. Meerdere verdachten staan op beeld en wij zoeken ze!

Maandagavond om 18.15 uur is de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.15 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen