112

Meisjes illegaal ingezet als prostituee in woning Reeshof

Foto: Politie

Tilburg, Breda – Vanmorgen heeft een team van de afdeling Vreemdelingenpolitie, Identificatie en Mensenhandel (AVIM) van de eenheid Zeeland-West-Brabant twee mannen aangehouden.

Naar aanleiding van meldingen uit de buurt is het team enkele maanden geleden een onderzoek gestart rondom een massagesalon in de Reeshof te Tilburg. Er waren bij de gemeente en de politie meerdere klachten binnengekomen rondom deze massagesalon aan de Voorschotenstraat. De buurtbewoners hadden overlast van de toeloop bij die woning. De eigenaar van de salon en zijn broer uit Breda worden verdacht van mensensmokkel en valsheid in geschrifte. Er zouden in de massagesalon buitenlandse meisjes illegaal te werk worden gesteld als prostituee. De broers, 51 jaar uit Tilburg enĀ  38 jaar uit Breda, zijn aan het bureau te Breda ingesloten en het politieonderzoek wordt voortgezet.

Bestuurlijke stappen

Naast het onderzoek van de politie heeft ook de gemeente Tilburg deze massagesalon in het vizier. Uit onderzoek bleek dat de eigenaar zich niet hield aan de geldende coronaregels voor massagesalons. Hierop heeft de gemeente bestuurlijke stappen ondernomen tegen de eigenaar en zijn bedrijf.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen