Digitaal meedenken over oplossing knelpunten A58

Foto: Gemeente Gilze Rijen

Het Rijk, Rijkswaterstaat, de provincie Noord-Brabant en de gemeenten Breda en Tilburg hebben mogelijke oplossingen bedacht voor de verkeersknelpunten op de A58 Tilburg-Breda. De partijen hebben vier pakketten aan maatregelen bedacht in een zogenoemde MIRT-Verkenning A58 Tilburg-Breda. Op donderdag 16 april presenteert het projectteam die oplossingen in twee digitale sessies om bewoners en weggebruikers bij te praten. De volgers van de sessies kunnen ook meepraten en aangeven wat zij van de plannen vinden.

Digitaal meepraten

De sessies zijn van 16:00 tot 17:30 uur en van 19:30 tot 21:00 uur. U kunt deelnemen via de link op www.a58tilburgbreda.nl. Als u wilt deelnemen vragen wij u om dat direct vanaf het begin van een sessie te doen. We starten namelijk met een presentatie. Daarna is er uitgebreid de tijd voor vragen en reacties. We plaatsen na de sessies de presentatie op www.a58tilburgbreda.nl. Reageren kunt u tot en met zondag 19 april. Het projectteam laat tijdens de presentatie de resultaten van de probleemanalyse zien. Ze lichten toe hoe ze tot deze oplossingen gekomen zijn. Ook komt aan bod hoe het vervolgtraject de komende maanden gaat lopen met informatie over de (in)formele participatie en inspraak. Door de maatregelen rondom het coronavirus zijn de sessies digitaal.

MIRT Verkenning

De MIRT Verkenning A58 Tilburg-Breda is een deelprogramma van SmartwayZ.NL. Dit is een innovatief mobiliteitsprogramma waarin overheden, bedrijven en kennisinstellingen samen werken aan een vlot, veilig en slim mobiliteitsnetwerk. Ook het project A58 Tilburg-Breda kijkt, naast infrastructurele oplossingen, naar innovatieve en duurzame maatregelen die bijvoorbeeld gericht zijn op gedragsverandering van weggebruikers.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen