112

Snelheidsduivel (30) drie keer in de fout

Foto: PIxabay

In de nacht van vrijdag op zaterdag controleerden agenten met een lasergun op verschillende wegen in het centrum op snelheid. Een 30 jarige automobilist werd aan de kant gezet nadat hij met 94 km/u door de Bisschop Zwijssenstraat had gereden. De max snelheid ter plaatse is 50 km/u. Tevens bleek hij teveel gedronken te hebben, hij blies op het politiebureau 450 ugl. Hij komt hierdoor in aanmerking voor een alcoholcursus bij het CBR en hij krijgt een proces-verbaal. Vorige week werd hij overigens ook al bekeurd nadat hij met 120 km/u over de Burgemeester Letschertweg had gereden. Aldaar is de max snelheid 80 km/u. Het Openbaar Ministerie zal hem m.b.t. de snelheidsovertredingen waarschijnlijk gaan dagvaarden.

Even later passeerde een 18 jarige automobilist de controleplaats in de Bisschop Zwijssenstraat met 83 km/u. Hij kreeg eveneens een proces verbaal.

Op Ringbaan Noord kreeg in dezelfde nacht een automobilist een bekeuring omdat hij 97 km/u reed en op de Doctor Hub Van Doorneweg kreeg een automobiliste een bekeuring nadat wij bij haar een snelheid vaststelden van 84 km/u. Op allebei deze wegen is de max snelheid 50 km/u.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen