Demonstratie Vigor & Sage bij Animal Center

Foto:

Aanstaande zaterdag 23 juni wordt er door Vigor & Sage een demonstratie gegeven van hoogwaardige natuurlijke honden-en katten voeding bij Animal Center in Vught en Kaatsheuvel.

De demo is tussen 11.00 uur en 16.00 uur en u bent van harte welkom aan De Schakel 12 in Vught en Verzetstraat 11 in Kaatsheuvel. Vigor & Sage heeft de evolutie van de voedingsgewoonten van honden en katten zorgvuldig bestudeerd. In de afgelopen eeuwen waren honden en katten van nature roofzuchtige carnivoren. Ze leefden in het wild en hadden een eiwitrijk dieet nodig om te kunnen jagen op andere dieren en zichzelf te beschermen tegen roofdieren.

De voorouders van de hedendaagse hond hadden haar- en huidproblemen, indigestie, moeilijkheden bij de ontlasting en andere gezondheidsproblemen als gevolg van verwondingen en vermoeidheid. Om hiervan te herstellen aten ze kruiden, net zoals onze eigen voorouders. VIGOR & SAGE combineert deze oude wijsheid met moderne wetenschap om te komen tot de beste hondenvoeding. Smaakvolle recepten waarbij ze gebruik maken van de puurste natuurlijke ingrediënten, verrijkt met heilzame kruiden. Deze holistische, evenwichtige aanpak heeft geleid tot een hele range aan complete voedingsmiddelen. ‘The Full Force of Nature’ voor het fysieke en mentale welzijn van uw hond en kat.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen