TES by Merlijn, een feestje zonder zorgen

Foto:

Iets te vieren, maar zie je op tegen de voorbereidingen? TES by Merlijn helpt je hierbij. Je hoeft nergens meer aan te denken. De tent, bartafels, DJ, podium en licht en geluid, alles wordt voor je geregeld.

TES by Merlijn, gerund door Merlijn Haak, staat voor Total Event Support by Merlijn. Merlijn zit al jaren in dit vakgebied en heeft daarom een breed netwerk en veel ervaring in het organiseren van evenementen. Mede doordat hij enkel samenwerkt met betrouwbare partners, is hij in staat een onvergetelijke ervaring neer te zetten. Hij maakt persoonlijke afspraken met de klanten om zo binnen de genoemde tijd en budget een feest neer te zetten. Nee verkopen doet Merlijn niet, hij staat bijna 24/7 paraat voor zijn klanten.

Het voordeel bij TES by Merlijn is dat je alle benodigdheden onder één dak hebt. Daardoor hoef je niet bij verschillende bedrijven een offerte op te vragen. Het doel van TES by Merlijn is u te laten genieten van de voorpret en het feest zelf. Zelfs voor de afbouw wordt gezorgd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen