Attracties Tilburgse Kermis bekend

Foto: Jostijn Ligtvoet

In het Willem II stadion zijn op 24 november de attracties bekendgemaakt die op de kermis van 2018 staan. Het Tirolerdorp is net als vorig jaar van de partij. De Rutsch en de Black Hole zijn terug van weggeweest.

De Tilburgse Kermis is van 20 t/m 29 juli. Naast het Tirolerdorp komt ook een ander succesnummer uit 2017 terug: de Wildwaterbaan. Andere hoogtepunten voor de kermis 2018 zijn de zweefmolen van 80 meter hoog, de zogenoemde XXL en het reuzenrad met gesloten gondels. Hoe hoog die XXL gaat, is te zien in dit filmpje op YouTube.

Feest

Kermiswethouder Erik de Ridder: “Het wordt wederom 10 dagen feest in Tilburg. In 2018 spettert de Tilburgse zomerkermis als vanouds. En we zijn trouw aan de visie op de kermis van de toekomst. Verbeterwensen van exploitanten, horeca, bezoekers, bewoners en winkeliers hebben we natuurlijk ter harte genomen: bijvoorbeeld door het kermislint niet over de Burgmeester Brockxlaan te laten lopen. Vandaag hebben we het lint gepresenteerd. Volgend jaar juni is er natuurlijk weer een kick off met zoals altijd wat verrassingen. Nog 238 dagen. Ik tel af.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen