Sportpark Rauwbraken klaar voor de toekomst

Foto: JeppeSmedNielsen

Sportpark Rauwbraken in Berkel-Enschot is vernieuwd. Er zijn onder meer 2 nieuwe handbalvelden en 2 kunstgrasvelden aangelegd. Het vernieuwde park is 22 september geopend.

Rauwbraken kreeg ook een Jeu de Boules-baan en 3 nieuwe beachhandbalvelden. Daar zijn lichtmasten naast geplaatst. Verder zijn er extra parkeerplaatsen aan de achterkant van de kantine aangelegd. De inrichting van het nieuwe sportpark deed de gemeente in samenwerking met handbalvereniging White Demons en korfbalvereniging OJC’98. Het park werd geopend door de wethouders Hans Kokke en Mario Jacobs.

Teamsport

Wethouder Hans Kokke: “Ik ben trots op de samenwerking. Het project, Sportbedrijf en met name de bevlogen betrokkenheid van de mensen uit de verenigingen hebben dit mogelijk gemaakt. Net als in de teamsport hebben betrokkenen vastgehouden aan ambities, hebben zij niet opgeven, en zijn zij met het einddoel scherp voor ogen samen aan de slag gegaan. De prestatie mag er zijn, het doel is bereikt. Samen dingen voor elkaar krijgen. De gemeente samen met verenigingen. Ook dat is teamsport.”

Mario Jacobs: “Ik ben erg blij met het resultaat. Het project kende een lange aanloop, maar samen met mensen van de verenigingen hebben we ervoor gezorgd dat Sportpark Rauwbraken klaar is voor de komende jaren en daar ben ik trots op.”

De herontwikkeling van sportpark Rauwbraken is onderdeel van Koningsoord. Dit is een gebied waarin woningen, sport, winkels en maatschappelijke functies samen komen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen