Overlast door maai- en baggerwerkzaamheden Tilburg Reeshof

Foto:

Waterschap Brabantse Delta start in september met de laatste maaironde van het jaar in de Reeshof. In samenwerking met de gemeente Tilburg voeren zij de laatste maai- en baggerwerkzaamheden uit. Naar verwachting is het werk in november afgerond.

Met de werkzaamheden wil het waterschap alles klaar maken voor de winter. De begroeiing die het doorstromen of opvang van het water belemmert, wordt weggehaald. Ook grondeigenaren moeten in deze periode hun eigen sloten maaien.

Gebieden 

 

Op deze kaart kan je zien om welke buurten het gaat. Het gaat vooral om gebieden langs de Dongense kanaaldijk en wateren die de Reuverlaan doorkruizen.

Baggerwerkzaamheden

Naast maaiwerkzaamheden staan er ook baggerwerkzaamheden op de planning in de Reeshof. De baggerwerkzaamheden voorkomen wateroverlast in de bebouwde kom en geven planten en dieren een betere leefomgeving. Op deze kaart kan je zien om welke gebieden het gaat.

Overlast

Het baggeren kan in de directe omgeving lichte geluids- en stankoverlast veroorzaken. Aannemersbedrijf Van der Lee uit Bruchem voert het werk uit in opdracht van de gemeente en het waterschap. De aannemer houdt tijdens de baggerwerkzaamheden inloopmomenten in de directiekeet.

Inkoopmoment

Op donderdagen tussen 14:00 uur en 15:00 uur kunt u hier voor al uw vragen en opmerkingen over de baggerwerkzaamheden terecht. De directiekeet is te vinden aan de Rijperkerkstraat.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen