112

Politie zoekt specifieke getuige van overval op tankstation

Foto: Jeroen Stuve

De politie is in deze zaak dringend op zoek naar een specifieke getuige. Een blonde vrouw in een zwarte auto heeft donderdag na de overal een agent gesproken en belangrijke informatie gedeeld. De overval, op een tankstation aan de Ringbaan West in Tilburg, vond plaats op zondag 12 maart 2017. Het team wil graag in contact komen met deze vrouw via 0900-8844.

Een gemaskerde man heeft zondagmorgen een tankstation overvallen met een mes. Hij ging er met geld en sigaretten vandoor.

Op zondag 12 maart 2017 om 7.20 uur kwam er bij het operationeel Centrum de melding binnen van een overval op een tankstation aan de Ringbaan-West. De politie spoedde zich naar het tankstation. Er werd direct een zoekactie gestart naar de dader, een man van 1.75 m lang en een getinte huidskleur. Hij zou ongeveer 30 jaar oud zijn en een tenger postuur hebben. Hij was gekleed in geheel zwarte kleding. Ook werd het signalement via Burgernet en Twitter(Politie Tilburg) verspreid. De zoekactie had geen resultaat. Uit de aangifte bleek dat de man met bedekt gezicht de zaak binnen was gekomen. Hij bedreigde het personeelslid en ging er vandoor met een geldbedrag en sigaretten. De recherche onderzoekt de overval.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen