112

Verdachte aangehouden na diefstallen uit vakantiepark

Foto: politie.nl

Biddinghuizen/ Tilburg – Op dinsdag 17 juli 2017 werd door de recherche Midden-Nederland in Tilburg een 28-jarige man uit Amersfoort aangehouden. De man bood op internet spullen aan die gestolen waren uit een vakantiepark in Biddinghuizen.

Twee dagen daarvoor werd door personeel van het vakantiepark aangifte gedaan van diefstal uit meerdere appartementen. Er waren diverse goederen gestolen waaronder koelkasten, televisies, en dekbedden. Maar ook bleek dat er fietsen waren weggenomen van het parkterrein. Veel van deze gestolen spullen werden op internet te koop aangeboden.

Er werd een afspraak gemaakt met de verdachte. Deze bleek een opslag in Tilburg te hebben. Bij een doorzoeking vonden agenten een groot deel van de gestolen goederen terug, waarna de Amersfoortse man meteen werd aangehouden. De spullen zijn in beslag genomen en zullen worden teruggeven aan het vakantiepark. Ook de auto van de verdachte werd meegenomen, daar werd conservatoir beslag op gelegd. De verdachte werd in verzekering gesteld en verhoord. Tegen hem zal proces-verbaal worden opgemaakt.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen