Column: Fietscombi

Na een onderbreking van anderhalve maand is het vooral leuk om onze jongens weer aan het werk te zien. Zelden kom je zo dicht in de buurt van de spelers als in Diessen. Ze zijn bijna letterlijk aanraakbaar. Met een beetje geluk kun je een selfie maken met Jordens Peters. Of een handtekening scoren van Anouar Kali. Bij de gemiddelde awayday zit dat er niet in. Bovendien is er voor Diessen uit geen verplichte buscombi van kracht. Sterker nog, een beetje vent komt zaterdag op de fiets. 

Erwin van de Looi werkt met een uitgedunde selectie toe naar de eerste oefenwedstrijd. De spelersgroep moet in de komende weken verder gestalte krijgen, dus het zijn tropenweken voor de vorige week tot technisch directeur benoemde Joris Mathijsen. Terwijl de transfercarrousel nog niet echt op gang wil komen, draait het geruchtencircuit wel op volle toeren. Het ene verzinsel wisselt de andere leugen af en spelersmakelaars doen te pas en te onpas aan namedropping om hun handelswaar onder de aandacht te brengen. De gekte gaat goeddeels aan onze club voorbij. Laat Joris maar lekker schuiven. Ongetwijfeld staat er bij de eerste competitiewedstrijd tegen Excelsior een respresentatief elftal op het veld. 

Maar dat zien we tegen die tijd wel weer. Het vizier is nu gericht op Diessen uit. Halen we opnieuw de dubbele cijfers? Eerst mijn fietsbanden maar eens oppompen.

Cor Siertol

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen